U koho může být získána půjčka 20000?

Potřebujete půjčit peníze a máte zcela jasno v tom, kolik to má vlastně být? Pokud ano, a tím produktem, který hledáte, je půjčka 20000, potom vám poradíme, kde ji najít. Samozřejmě do našeho výčtu nezapomeneme zahrnout jak banky, tak i nebankovní společnosti, jelikož obě tyto varianty dnes tento typ úvěru nabízejí.

Půjčka 20000 Kč může být dostupná i u mikropůjček

První dostupnou variantou jsou zcela určitě mikropůjčky, tedy půjčky před výplatou. U nich už dávno neplatí, že by se orientovali jenom na menší částky. Dnes jsou k dispozici i v takto vysokých sumách. Tedy ne klasicky, ale jednoho poskytovatele bychom našli. Jedná se o společnost CreditON, která právě tuto sumu může žadatelům nabídnout. Navíc je společnost spojena také s jasně danými podmínkami, stejně jako je spojena i s pozitivními referencemi svých klientů. V rámci nich můžeme citovat jednu ze zákaznic, která hodnotí společnost takto: „Velmi oceňuju profesionalitu a ochotu Vašich lidí. Milí a ochotní pomoct, srozumitelně vysvětlit všechny otázky, které byly pro mě nejasné. Děkuji.“

Jistotou této možnosti je určitě i rychlé vyřízení bez složitého papírování a dokládání různých informací, stejně jako je jistotou i fakt, že peníze lze použít skutečně na cokoliv.

Pomůže i klasická nebankovní půjčka

V nebankovním segmentu ještě zůstaneme, jelikož i zde může být tím nabízeným produktem právě půjčka 20000 Kč. Získat ji samozřejmě můžeme u většiny nebankovních společností, které se na klasické úvěry zaměřují. Jedná se třeba o tyto poskytovatele:

  • Provident
  • Home Credit
  • Cetelem

I u nich je jistota rychlého a snadného vyřízení, a to pouze s potřebou doložit váš příjem ze zaměstnání, nebo z podnikání. Na co se také můžete těšit, to jsou i relativně nízké úroky, díky čemuž se tyto společnosti přibližují i ke klasickým bankovním produktům.

Víte, že … půjčku ve výši 20 000 – http://pujcka-20000.com/20-000-ceske-sporitelny/ nabízí i největší bankovní ústav v ČR Česká spořitelna?

Zajít lze i do banky

Poslední možností je klasická banka. Pokud hledáme jistotu nejvýhodnějších úrokových sazeb, je tato varianta tou nejlepší možností, kde nám může být půjčka 20000 Kč poskytnuta. Dobrou cestou je jít směrem hlavně mladších a menších bank, kam může patřit mBank, stejně jako Equa bank, nebo i Air Bank.

Porovnání … Všichni tři poskytovatelé nabídnou jedny z nejnižších úroků na trhu a první jmenovaná banka dokonce garanci toho, že daný úrok bude takto udržovat po celou dobu splácení vaší půjčky.

S čím je však třeba v bankovním segmentu počítat, to je určitě nutnost projít si náročnějším ověřovacím procesem, který kromě potvrzení o příjmech může vyžadovat třeba také potvrzení o bezdlužnosti, nebo může vyžadovat i nahlížení do bankovních a nebankovních registrů.

Je tedy třeba říci, že pokud máte nějaké problémy z minulosti, může se vám stát, že u banky nakonec neuspějete a řešením tak budou pouze společnosti nebankovní.

Online žádost o půjčku od společnosti Flexfin